kamoška študuje architektúru na VŠVU a sama hovorí, že ich tam učia veci pekné, ale nezrealizovateľné že tá na STU je asi lepšia v nejakom praktickom využití....a hej, tiež je tam ťažké sa dostať, kamoš to tam skúšal ale vraj sa hlásilo strašne veľa ľudí a brali strašne málo
prave teraz hladam tiez informacie co sa tyka arch v cechach, ak mas este zaujem mozem sa stebou podelit o info. ja tam planujem ist uz par rokov,teraz som v maturitnom rocniku,takze uz čo to o tom viem-chyba mi už iba vlastna skusenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A viem že sa tam bolo celkom ťažké dostať, ale potom si ťa škola už držala. No to sú ale info tak 10 rokov staré (ohľadne prijímačiek)
prave teraz hladam tiez informacie co sa tyka arch v cechach, ak mas este zaujem mozem sa stebou podelit o info. ja tam planujem ist uz par rokov,teraz som v maturitnom rocniku,takze uz čo to o tom viem-chyba mi už iba vlastna skusenosť